Lista lui Zamfir – 8 iunie 2010

Credeaţi că nu mai vine? Iată actualizarea clasamentului blogurilor din CUA:

zamfir-bloguri-cua-080610

Dacă mai aveam vreun dubiu asupra valorii cotaţiilor din ZeList, vă supun atenţiei câteva nelămuriri de-ale mele:

Toate blogurile mele au înregistrat ceva coborâri în această săptămână. Am fost activ (postări, comentarii, chiar şi ceva ping-uri), dar, într-adevăr, un pic mai puţin decât în altele.

1. Blogul http://korodilu.wordpress.com/ a crescut cu +4848 pozitii! Felicitări! Ce nu înţeleg este faptul că ultima postare pe acest blog datează din 2 martie 2009! … Atunci, care este activitatea atât de intensă a acestui blog care a dus la saltul uriaş în clasament?! Toată blogosfera se dă în vânt şi citeşte postarea despre mărţişorul lui de anul trecut? Comentarii nu se văd. Dar, dacă toată blogosfera se dă în vânt şi pinguieşte acest blog …

2. Blogul http://www.turdanews.net/bloggelu a crescut cu numai +1899 pozitii! Felicitări! Şi, se zice că ar avea zeci de mii de vizitatori unici şi comentarii … catralioane! Dar, oricum, este activ faţă de cel de mai sus.

3. Blogul http://ltcorcampiaturzii.wordpress.com/ a crescut cu numai +1633 pozitii sau blogul http://mdadrian.blogspot.com/ a crescut cu numai +4616 pozitii! Felicitări! Dar, sunt bloguri viguroase, active!

4. Blogul www.emesemese.blogspot.com a coborât cu -1386 pozitii! Deşi este mult mai activ decât primul blog menţionat!

Nu am absolut nimic cu nici unul dintre bloggerii care deţin blogurile menţionate mai sus. Blogurile sunt preluate din clasamentul naţional numai pentru exemplificarea nelămuririlor mele. Dar, având în vedere şi vânzoleala din blogosferă, pe tema „exactităţii” cântarului ZeList-ului, cred că ar trebui să-şi ia ca motto versurile coşbuciene:

Nu cerceta aceste legi,
Căci, eşti nebun de le-nţelegi!

2 gânduri despre „Lista lui Zamfir – 8 iunie 2010

 1. De ce? sa iti dau niste motive, asa care imi vin rapid in minte:
  1.pentr ca zelistul nu e relevant ca top. eu asa il consider.
  2.comentez pe siteuri si e de ajuns sa pun link spre blogul meu si se intra. automat zelistul inregistreaza ca link spre blog.
  3. persoane din cluj si nu numai, ma au in blogroll si asta iar da puncte.
  4.pentru ca zelist.ro nu are o pagina/functie ca eu sa ies din topul lor, pentru ca iar ma repet, nu i vad relevanta lui.

  Singurele topuri care le consider cate de cat relevante la un site (aici intra si blogurile persoanale, pentru ca pana la urma asta sunt) sunt site-urile gen trafic.ro.Zelistul doar face niste calcule pe baza de linkuri,nu pe baza de trafic si calitate. Si acest lucru nu e relevant pe perioada lunga.Doar pe o perioada de timp

  Eu am incetat sa ma intreb care e logica zelistului. pentru ca desi ajungeam pe locuri relativ inalte, nu reprezenta activitatea mea pe blog. Sincer, cand scriam eram mai jos decat cand nu scriam.

  Comentariile nu se vad ca stau acolo in asteptare, pentru a fi aprobate, lucru care nu il fac pentru ca nu isi mai are rost.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s