Virusul ZeList

Computerul lui Zamfir, cel pe care îmi scriu blogul meu canin, este virusat. Zamfir nu poate face nimic pentru că nici o companie producătoare de antiviruşi nu a descoperit, încă, antidotul pentru acest virus! Tocmai a sosit o ştire-bombă de la administratorii ZeList-ului:

Blogurile ... şi https://blogulise.wordpress.com/ nu apar ca fiind
înscrise în clasamentul ZeList.ro.

Iată captura de ecran, realizată chiar acum, care confirmă că, nu este adevărat că sunt pe poziţia 3009, aşa cum apar în … ZeList! Sau este?! Conform principiului: crezi ce vezi ori crezi ce spun eu? Doamne, cât de serios pot să lucreze!

Pentru că o bombă nu vine singură, mai am una:

Amicul pentru care Zamfir a cerut informaţii a constat că blogul lui a fost scos din listă … fără să apuce să ceară!

În concluzie: ZeList este o treabă românească!

6 gânduri despre „Virusul ZeList

 1. Ulise se lauda; ca crescut si in lista…Sa fie dumnealui sanatos! Ps. E un agitatie pe anumite bloguri ;cu ZeListul…Io tin aproape de voi; de turdeni; nici nu stiu cum sa scot mascota ZeList…

  • # DaureL: ZeList-ul îşi dă cu dreptu’-n stângu’. Niciodată nu l-am considerat decât ca o simplă indicaţie relativă a poziţiei în blogosferă. A te bate, a te zbate, a trişa pentru urcarea în clasament, nu mi-a fost niciodată un scop. Agitaţia de care vorbeşti este o dovadă de micime a celor care se agită. De când am spus răspicat că nu mă mai joc de-a lepşe, diplome, link-uri, ping-uri, … mi-au scăzut şi vizitele şi comentariile. Dar, mi-au rămas cele care mă interesează pe mine: cele corecte!
   Mascota se scoate exact cum ai băgat-o. Intri la widget-uri şi o ştergi! Dacă nu te descurci, trimite-mi un e-mail şi îţi dau indicaţiili preţioase necesare!

 2. Bună ziua,

  Blogul dvs., https://blogulise.wordpress.com/, apare în topul ZeList, este adevărat. În momentul în care s-a făcut verificarea, probabil că s-a făcut o greşeală de scriere şi de aici afirmaţia că blogul nu apare înscris pe ZeList. A fost o confuzie din partea noastră şi ne cerem scuze pentru aceasta.

  În ce priveşte „Amicul pentru care Zamfir a cerut informaţii”, noi am primit pe adresa ZeList un e-mail de pe adresa care apare la contact pe blogul care a solicitat scoaterea din topul ZeList, deci din partea „titularului”, cât şi din partea domnului Zamfir Pop. Cele două întrebări/solicitări au venit la intervale mici de timp. I-am explicat şi domnului Pop că ne-a scris deja persoana care deţine blogul http://collector-blogolog.blogspot.com/ şi că acesta a fost scos din ZeList.
  Aşadar, „amicul pentru care Zamfir a cerut informaţii” a apucat să ceară scoaterea din top. 🙂

  Toate cele bune.
  ZeList.ro

  • # ZeList.ro: O mică eroare de verificare la dvs., coroborată cu o mică eroare de exprimare a amicului, …
   Totul e bine când se sfârşeşte cu bine: amicul şi-a văzut dorinţa îndeplinită, pe Ulise l-am liniştit şi a promis că nu vă muşcă!
   Scuzele dvs. sunt acceptate, aşa cum le-am acceptat pe ale amicului, aşa cum sunt sigur că le veţi accepta şi dvs. pe ale mele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s