Lista lui Zamfir – 4 mai 2010

Evoluţia celor vreo şaptezeci de bloguri din CUA pe valurile clasamentului ZeList:

zamfir-bloguri-cua-030510

Să nu vă mire faptul că aproape toţi am picat, mai puţin ori mai mult în ZeList: faţă de săptămâna trecută, au intrat vreo 10.000 de bloguri pe listă.

De exemplu, pentru Blog de blogger: eram pe poziţia 2.120 dintre  44 de mii de bloguri – în primii 4,81% din bloguri, acum „am căzut” şi sunt pe poziţia 2.351 din 52 de mii – urcând între primii 4,52% din bloguri.

Evident că, valoarea rank-ului a crescut! A propos: scuze că am dat fişierului cu lista numele greşit. Blogul lui Ulise este unul dintre puţinele de pe lista noastră care, totuşi, a urcat: dovada interesului vostru pentru titularul acestui blog. M-a rugat să vă transmit: Ham! Ham! Ham!, adică, în traducere: Mă fac bine şi vă mulţumesc!

Şi eu, am, n-am treabă, miercuri noaptea sunt de pază la hotarele ZeList-ului.

Tot aşa, şi maxi-taxi-ştii turdeni: au, n-au dreptate, ei protestează! Alaltăieri, două microbuze şi personalul aferent, s-au jucat de-a protestulea. Au lipit folii galbene cu texte (glumeţe! dacă le comparăm cu realitatea!) şi au stat vreo două ore, în bătaia Soarelui, fără să-i bage cineva în seamă. Călătorii turdeni, cei „pentru care protestează”, nu vor binele făcut cu forţa. Primarul şi ceilalţi înjuraţi, nu s-au coborât până la nivelul de discuţie (acuze gratuite, răsuciri ale sensului legilor ca să le iasă pasienţa, jonglarea cu noţiuni fără acoperire, …) propus de „protestatarii” care încep să înţeleagă că bălaia lor înţarcă, foarte curând. Joaca de-a „concurenţa” şi de-a „transportul de utilitate publică”, se încheie când firma care a câştigat concesiunea transportului local de călători va intra în pită. Adânc de tot, şi în pita maxi-taxi-ştilor!

2 gânduri despre „Lista lui Zamfir – 4 mai 2010

    • # Daurel: Treaba este reciprocă: tu ai crescut pentru că Ulise te-a vizitat şi comentat. Dar, şi Ulise a crescut pentru tu l-ai vizitat şi comentat.
      Suntem absolut de-acord cu propunerea ta! Acelaşi lucru îl propunem şi noi pentru tine şi pentru toţi ai tăi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s