Cu pluta virtuală

Orice expediţie, trebui să includă şi un câine. De pază, de mascotă, de prietenie (nu suntem noi declaraţi a fi cei mai buni prieteni ai oamenilor?!). Pe unde sunt şi ce mai fac ceilalţi plutişti, am mirosit eu şi vă dezvălui chiar acum:

Adia vrea să devină profesionistă! Alex’andra ne aminteşte ce să nu uităm pentru picnic! Cristian are chef să danseze! Ionuţ are probleme cu Batman! Ionel ne prezintă pe viitorul primar! Winton îşi scoate nasu’ pe-afară! Olimpiu se uită după blonde! Florin e dus deja … Cu pluta pe Arieş! Marta mănâncă pizza prin Italia! Oana nu e de vânzare! Zolty face mititei! Alin a rămas la Noru’ live (pentru el, Blogmeet-ul nici nu a existat!?)! Ciprian vine cu o discuţie în plen! Mihai adaugă o revelaţie! Zamfir dă un raport muncitoresc!

Iar, eu: Ulise, văd mizeria în care s-a „sărbătorit” munca la Turda!

Iată şi prima propunere pentru un fel de stindard al plutei noastre!

10 gânduri despre „Cu pluta virtuală

  • # winton: Ce să mai întrebi? De sub anestezie ne-a asigurat că se face bine şi că va fi prezent, cu trup, suflet şi codiţă, la Blogmeet V ce se va ţine pe malul Arieşului!

 1. Vreau să fiu înțeles bine.Ulise are dreptul să fie ”pe plută”.Rolul câinelui e rol secundar în povestea asta.Își asumă Ulise rolul câinelui sau trebuie alt câine,poate o cățelușă?

  • # winton: Aşa cum au fost celebri cei „trei într-o barcă, fără a socoti şi câinele”, noi vom deveni celelbri, oricâţi vom fi, socotind ŞI pe Ulise! Ulise are un rol unic: este câinele-blogger!

 2. Este la mare modă să faci prescurtări de nume persoanelor pe care le agreezi(de ex. Fir pentru Zamfir).Pot să-i zic lui Ulise al II-lea simplu ”al II-lea” că Ise nu-mi place :)?

  • # winton: O viaţă întreagă am fost, şi mai sunt, Firicel de la Zamfir. Pentru Ulise, m-am gândit şi eu la un alt nume: „Zdreanţă cusută„!!! Uită-te la pozele de după coasere!

  • # anamariadeleanu: Ulise e un … cioară zvăpăiată, e un muşchi ţigănesc, …

   A trebuit să-l împachetez: după ce a fost un model de cuminţenie şi a suportat cu stoicism ora de aşteptare şi „montarea” drenului în rana ce se închide, producând, totuşi, ceva lichid, până am intrat în casă după bandajul elastic, şi-a scos drenul.
   Gândurile bune sunt specialitatea casei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s