Ulise, şi-a revenit?

„Ulise, şi-a revenit?” – este întrebarea pe care o găsesc în foarte multe mesaje din căsuţa mea de email. Este motivul pentru care am întocmit această postare. Chiar dacă miroase a cult al personalităţii! Dar, fiind blogul lui Ulise, veţi găsi mai multe informaţii despre titular ori despre alţi bloggeri (cum ar fi colegii Vasinca, Iliescu, Năstase, …), decât despre nebloggeri (Băsescu, Becali, …).

Raport de hălăduială

Nu este nici o reluare, nici o greşeală: astăzi am ieşit la  prima hălăduire de” după”. Este adevărat că numai la Durgău, că nici două ore, că nu ne-am dezlegat (doar am lungit lesa la vreo şase metri), … Dar, ne-am bucurat să stăm pe iarbă, în natură, împreună, … Vrei dovezi? Vezi imaginile de mai jos:

Pe drumul spre casă, am aruncat o privire, chiorâş – pentru că trecuse de opt-jumate!, spre .. Cheile Turzii. Un loc fermecat, care ne aduce aminte de numeroase momente frumoase şi … de unul mai puţin!

Nu mă jenez să repet ce am scris ca răspuns la un comentariu: dincolo de măiestria incontestabilă a dr. Udvary, dincolo de conjunctura post-accident care i-a fost favorabilă, Ulise se reface atât de repede ca să-mi micşoreze mie suferinţa de a-l vedea pe el suferind. Postarea aceasta are şi o dedicaţie:

pentru toţi Prietenii noştri,

pe care i-am menţionat sau omis într-o postare anterioară!

4 gânduri despre „Ulise, şi-a revenit?

  • # Daurel: Din relatarea întâmplării, poţi deduce exact ce a spus viţelprimaru’: Dacă stăteam acasă, nu „provocam” pe cel care calcă regulile! Nu cel care îşi educă câinii să fie agresivi şi nu-i grijesc sunt de vină, ci, „derbedeii” care nu stau acasă şi umblă acolo unde alţii au chef să nu treci. Ca la Billa!
   Oricum, poţi să fii sigur că nu voi mai fi cu ochii-n patru, ci, cu ochii-n cinci!

 1. Intamplare !
  Eram pe strada cand un oarecare caine s-a repezit putin mai nervos la mine, in timp ce faceam poze. Stapanul mi-a atras atentia , citez „vezi ca te musca cainele”. Am fost deadreptul uimita si revoltata de atitudinea stapanului. Ce puteam eu sa fac? Oare nu stapanul trebuia sa preia sub control situatia? A fos mai desteapta vietatea pe 4 picioare careia daca i-am explicat ca nu-i fac nimic m-a lasat in pace decat animalul pe 2 picioare adica stapanul.
  „Oameni ca animale” (nu stiu traducerea in original) . In cazul cainelui care l-a atacat pe Ulise cred ca merge invers „animale ca oameni”

  • # Ana Maria Catalina: Câinele care l-a atacat pe Ulise a procedat foarte … omeneşte! L-a atacat pe Ulise ca să împresioneze căţeaua, să-i arate cât e el de „cocoş”!
   Într-adevăr, şi eu mă pot înţelege mai uşor că câinii pe care-i întâlnesc, decât cu „animalele botezate”!
   În democraţia noastră crăcănată, aşa-zis-ul „om civilizat” nu este responsabil, nici de faptele câinelui său, nici de ale copilului său. Din păcate, nici chiar de ale lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s