Fără bârfe

Nu-mi plac bârfele.

De-aceea nu vă povestesc zvonurile despre DNA şi Mircea, despre tentative de sinucidere ori despre spitalizări, despre datorii şi creditori furioşi. Nici despre maşinaţiunii care să-l termine pe un vice să nu poată ajunge prim.

Vă spun doar că, o vrăbiuţă mi-a ciripit că numărul de cod 112 poate însemna pentru un mileniu, chiar şi Old Nicolas from London.

Eu sunt supărat: ZeList-ul m-a trântit pe poziţia 2.807, dar rămân în primii 6,66 % din blogurile româneşti! De-aş ajunge pe poziţii „înalte”, cu vreo zece mii mai încolo, pe la 12.807 – să zicem, m-aş declara mare şi tare, şi profesionist chiar!

7 gânduri despre „Fără bârfe

  1. Mie mi-a ciripit un papagal recent întors din Rolanda ca daca respectivul folosea săpunel de-ăla de firmă, in formă de portocală şi aţă portocalie,activitatea sa de lucru manual ar fi putut fi încununată de succes ( activitate de împletit şnururi la mărţişoare, la asta mă refeream, să nu credeţi ca vorbesc de funie în casa sponsorizatului)!

    • # Claudia: Steliştii nu erau luptători pe câmpul înţelepciunii, ci, mai mult pe saltea. Erau obişnuiţi să nu le pese de nimeni, având bani căcălău!
      Mie, un stelist mi-a spus, fără să gândească, evident, în gura mare, în public, că dacă mi-aş fi tăiat părul şi m-aş fi ras, puteam ajunge Viceprimar. Nu mi-a (s)explicat ce trebuia să mai tai ca să ajung mai sus. Poate … nu ştia nici el, bietul de el. Îţi mai aminteşti cum explica Toma Caragiu: „c-aşa-i în tenis”!?

  2. Pingback: Pe limba câinilor… « Blogul Cristinei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s