Poz(n)e de joi scoase vineri

Turda – oraş modern

1. Şi, ce dacă îl urâţim cu panouri publicitare care fac reclamă numai lipsei de gust?! Dacă noi aşa vrem! În afară de mine. Sau … mai e cineva care suferă când vede oribilităţile care mobilează „Piaţa Romana”? O veche fabrică, o statuie primită în dar, …

2. Iată şi „indicatorul” din dreptul modernului supermarket. Penibil … este un cuvânt atât de slab faţă de realitate. Cine este (i)responsabil în Turda pentru indicatoarele de circulaţie?

3. Metodele de a atrage atenţia în publicitate se plătesc  greu. Oare, cât plăteşte şcoala „C Linescu” pentru acest splendid banner?!

4. Morcoveaţă nu este deloc modern. Dar … nici ce prezint mai sus ori mai jos nu sunt lucruri cu care am putea să ne mândrim.

5. Cucuveaua ne mănâncă ficaţii numai de vreo două decenii încoace. De la Marea Aglomeraţie din Decembrie, când tov. Iliescu l-a înlocuit pe tov. ălalalt. De-aceea, o vindem!

6. De vreme ce îşi arată buricul, e modernă. De vreme ce nu are gură … e femeia ideală?!

2 gânduri despre „Poz(n)e de joi scoase vineri

  1. Este bun indictorul de la Kaufland; altfel romanasii ar da buluc pe contrasens; stiu ca-i urat, dar daca intra cineva in el, in indicator, pagubele sunt rezonabile; si pentru primarie…

    • # Daurel: Fără indicator, s-au spart câteva băi de ulei. Observaţia ta e bună.Dar … într-un stat civilizat se montează indicatoare civilizate şi se înlocuiesc de către cei care le distrug. La noi, a intrat beatul în semafor şi … de trei luni nu mai avem semafor. Important este că s-au cheltuit banii de la bugetul local pentru montarea lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s