Ce mai face Poliţia comunitară la 12 februarie?

Vă este dor să aflaţi ce mai face Poliţia comunitară din Turda?

Daţi click pe:

presa 2.02

De astă-dată, nu au mai greşit.

A greşi e omeneşte. Poliţiştii sunt tot oameni. Dar, tot omeneşte este şi să prezinţi scuze pentru greşeală. Dacă ne-am lua după acest percept … poliţiştii nu sunt oameni!

A greşi e omeneşte. Poliţiştii sunt tot oameni. Dar, tot omeneşte este şi să nu repeţi greşeala. Dacă ne-am lua după acest percept … poliţiştii nu sunt oameni!

Pentru că văd, în fiecare zi de miercuri, maşina poliţiei din Câmpia Turzii parcată cu acelaşi dispreţ faţă de orice normă (legală, de bun simţ, etc.) pe trotuar. Exact vis-a-vis de locurile libere din parcare. Singura diferenţă a apărut în faptul că jandarmul care păzeşte maşina, stând pe locul din dreapta, nu m-a mai legitimat când am făcut pozele. Acum mă cunoaşte şi ştie cine sunt! Presupun că i-a explicat dr. Antonescu că sunt un bun Cetăţean şi nu fac ceea ce legea nu îmi permite! Mulţumesc, Domnule Jandarm, pentru că nu mă mai deranjezi cu insolenţa. Îţi doresc să ai o zi bună în fiecare zi!

Pentru mine, va fi o zi minunată ziua în care voi putea merge liniştit pe trotuar, fără să mă fofilez pe lângă vreo maşină parcată cu insolenţă.

2 gânduri despre „Ce mai face Poliţia comunitară la 12 februarie?

    • # Daurel: Pe mine, acţiunile „organelor” mă distrează. Mai ales de când am hotărât că nu le mai tolerez agresiunile.
      Zilele trecute, într-o parcare publică a unui fel de mall, un „security” s-a răţoit la mine cum că „nu aveţi voie să fotografiaţi”. I-am cerut să-mi dovedească această interdicţie şi mi-a venit cu argumentul profesionist „aşa ştiu eu”. I-am spus că nu mă interesează ce ştie el că nu aş avea voie şi fac ce ştiu eu că am voie. Menţionez că fotografiam panouri publicitare şi … norii de deasupra clădirilor! L-am rugat să nu mă mai agreseze verbal pentru că nu vreau să deranjez pe cei da la 112. Mi-a venit cu o tipă şi mi-a spus că e şefă. Unde? La ce? Cum o cheamă? Nimic! Tipa era intrigată „de ce nu vreau să vorbesc cu ea”!!! I-am explicat că nu am timp pentru că … am de făcut fotografii! Ulterior, i-am transmis „security”-ului că îmi este dator cu o bere: pentru că nu i-am filmat agresiunea şi nu l-am făcut de râs!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s