Am fost ameninţat

Am fost ameninţat, de unul dintre cititorii blogului, că, dacă nu pun din nou poz(n)e, îmi înnoadă coada. De frică … şi ursul joacă! Deci:

POZ(N)E LA ALEGERE

Pentru aperitiv L-am întrebat pe amicul din imagine ca să aflu pentru ce a cumpărat obiectul ce-l ţine-n mână. Mi-a răspuns că este „o linguriţă, ca să nu mai fie nevoit să ia cu degetele … aperitivul”!

Întocmai şi la timp Ordinul şăfului se execută, întocmai şi la timp. Că, nu-i poţi explica şăfului că a vopsi la zero grade înseamnă a pierde vremea şi a prăda văcsaua!

Iarna, hintă Un proverb, de-al românilor refuzaţi la export, spune că „să-ţi faci vara sanie, ca să ai ce pune pe foc iarna”. Bun, şi iarna, ce să-ţi faci? Să-ţi cumperi hintă ca să stai vara la umbră. Legănat.

Taxiuri noi Cel puţin, după poznă, aşa pare. Dar, tot pe-aici era şi un indicator cu locuri de parcare rezervate celor cu dizabilităţi şi, pentru că nu-l băga nimeni în seamă, … a dispărut.

Plimbător de băţ Unii îşi câştigă pâinea plimbând câinii. Alţii, plimbă doar … băţul. Ultimii sunt mai avantajaţi: băţul nu fuge după pisici! Deci, este mai rentabil să plimbi băţul.

Aspect modern Ca să se vadă mai bine monumentele – fabrica de bere şi Lupa capitolina, s-a montat un panou cu un tractor. Ca să se vadă mai bine monumentele – fabrica de bere şi Lupa capitolina, s-a montat un panou cu Billa. Să nu-mi spuneţi că bugetarul care a avizat şi aprobat aceste panouri nu merită … muuuulte zile de concediu. Fără plată!

Acum, vă rog, lăsaţi-mă în pace: am treabă!

Foarte importantă!

Tocmai am primit nişte oase.

Au carne pe ele şi mi-e frică să nu se strice!

Îmi place şi laptele:

… că nu-s năzuros la bunătăţi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s