Cultura Casei de Cultură

Prin ’88, Clubul tineretului din parc, unde aveam un Cerc al colecţionarilor, a fost dărâmat. Pe motiv că se face o Casă de cultură mare, frumoasă, elegantă, modernă, …

Cum arată astăzi şi ce cultură oferă turdenilor …

Ca urmare, …

6 gânduri despre „Cultura Casei de Cultură

 1. Ha,ha,ha……o sa-mi cada proteza atunci!
  Multumesc pentru „TINARA”!
  Am mai zis odata vorba mamei mele:Batrin ii dracu.Si dinsa are 94 fara o luna!
  Peste 30 de ani,eu o sa am cu 10 mai putin decit mama acuma.Deci,tinara,dupa tine?

  • # cenanca: Pe de-o parte. am învăţat că femeia, când îşi declină vârsta, are voie să scadă din vârsta reală oricât, cu condiţia să nu uite să adauge măcar nouă luni la vârsta copiluli ei!
   Pe de-altă parte, chestia cu vârsta reală este a … documentelor. Eu nu am 56 de ani decât pe buletin. În realitate, am 28 de ani pe dreapta şi 28 pe stânga. La anul viitor, voi împlini … 19 ani! Şi pe stânga, şi pe dreapta şi în faţă! În spate, nu, pentru că acolo-s prea mulţi!
   Pe toate părţile: SĂ FII SĂNĂTOASĂ! O bunică de vreo 84 de ani îmi vorbea despre „bătrâna” pe care o îngrijea. Când am întrebat-o cum e aia bătrână de 67 de ani şi ea de 84 nu, mi-a dat un răspuns zdrobitor: aia-i beteagă în pat! Dacă o vedeai umbând pe „tânăra” de 84 de ani, nu i-ai fi dat nici măcar 64! Mi-a făcut clătite delicioase, până a venit la noi şi m-a prins … făcând clătite! Apoi, m-a refuzat întotdeauna: eu fac numa’ pentru proştii care nu ştiu să-şi facă! Deci, a recunoscut că sunt deştept: ştiu să fac clătite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s