Poz(n)e neelectorale

Astăzi nu e voie să facem campanie electorală. Nici până acum nu a fost voie. Dacă am ridicat un banner cu unul dintre candidaţi, mi-a tăiat sfoara adeptul celuilalt. Dacă am pus un afiş pentru un candidat, mi l-a mânjit susţinătorul altuia.

O chestie anormală:

tot anul, nuiaua „se dăruieşte”, pe spinare, celor prăpădiţi. De Moş Niculae, primesc nuiaua… toţi. Înseamnă că cei buni au devenit prăpădiţi sau cei prăpădiţi s-au transformat în buni?!

Promoţional

La Billa, este o promoţie cu vase de ceramică pentru microunde. Este şi una cu păpuşi? Să-i jucăm la nuntă!

Finomşag

Pe uşă, la CIT se pune, zilnic, un afiş cu ziua şi data. După cum se vede din imagine, tot ce pot afla turiştii de la aşa-zis-ul centru de informare turistică, este că e sâmbătă, că e 5 decembrie şi că … şi astăzi este închis! Poate că această nouă manieră este un … finomşag?!

Neelectorală

Nu puteţi spune că încalc legea electorală. Nici eu, nici cei care au răspândit aceste afişe. Pentră că Vântu candidează numai prin intermediari!

Sfat de sărbătoare

Arteziana a intrat în vacanţă. Şi-a pus pălăria şi hibernează. În sala mare a Primăriei este sfat. De taină? Spre bine nostru? … ‘om tră şi ‘m vedea, după cum a spus orbul.

Pică Băse?

Dacă mă iau după grija cu care adepţii lui – portocalia primărie turdeană – pare a fi o premopniţie!? Nu mai e mult până deseară. Zamfire, du-te şi bagă-ţi votu’!!!

4 gânduri despre „Poz(n)e neelectorale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s